Yhteystiedot

Elatusvelvollisten Liitto ry

Karvaamokuja 4, 5 krs. | 00380 Helsinki |
Neuvontapuhelin +358 50 514 68 96 Hallintopuhelin +358 50 5720 827 toiminnanjohtaja@elatusvelvolliset.fi

 

Kesäkauden avaus Halssilan Hiihtomaassa.

Kesäkauden avaus pidetään Halssilan Hiihtomaan laavulla tiistaina 23.5.2017 alkaen klo 18.00. Tarjolla on pikkupurtavaa ja grilliherkkuja. Ilmoittautumiset Risto Metsälälle viimeistään 21.5.2017 (puh. 040 509 39 65 tai risto.metsala(at)netti.fi). Tapahtuma on maksuton ja myös kaikki perheenjäsenet ovat tervetulleita. Muista kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautuessasi.

Kesäretki

Kesäretkellä suunnataan vuonna 2017 Tampereen Särkänniemeen. Bussimme starttaa lauantaina 15.7.2017 kello 09.00 Hipposhallin kahvila Alakulman edestä. Takaisin Särkänniemestä lähdemme klo 18.00. Sitovat ilmoittautumiset Sami Nummelinille 1.7.2017 mennessä. Puh: 040 126 1533 tai sami.nummelin(at)hotmail.com. Jäsenten lapsille matka on täysin ilmainen (matka+rannekkeet) ja jäsenille tarjoamme ilmaisen matkan (ei sisällä ranneketta). Puolison ja muita kavereita saa ottaa mukaan, jos bussiin mahtuu ja heiltä peritään 10,00 euroa matkasta. Puolisot ja kaverit luonnollisesti ostavat itse rannekkeensa.

Otamme retkeläisiä kyytiin myös matkan varrelta. Sovi tästä kuitenkin Samin kanssa ilmoittautuessasi.

Huom! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun ilmoittaudut tapahtumiin.

Muut tapahtumat

Syksyn tapahtumista päätämme kesäretken jälkeen, joten seuratkaa liittomme nettisivuja osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi . Jos haluat tiedot suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Risto Metsälälle (risto.metsala (at) netti.fi) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen. Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, että näin ei kävisi. Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen voi muutoinkin laittaa palautetta yhdistyksemme ja liittomme toiminnasta.

Facebook

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista. Ryhmään voivat liittyä kaikki jäsenemme. Linkit sivuille löytyy liiton nettisivuilta www.elatusvelvolliset.fi kohdan ”liitto” alakohdasta ”yhdistykset”.

Muistakaaaina välillä käydä tarkistamassa viimeisimmät tapahtumat ja mahdolliset muutokset netissä osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi kohdassa yhdistysasiat (etusivulla). Lisäksi ilmoittelemme tapahtumista mahdollisuuksien mukaan liittomme lehdessä ja pari kertaa vuodessa jäsenkirjeellä.

Aurinkoista kesää ja tervetuloa mukaan kesäretkelle!

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus